duminică, 4 martie 2012

Gotic psycho


Am ramas cu cateva bucati din martisoarele mele favorite - sarma de cupru natur si sfere de aventurin. Si m-am bucurat, de-abia asteptam sa treaca sezonul lor ca sa le transform in cercelusi. Cerceii sunt pe primul loc la mine, asa ca m-am apucat sa fac o danteluta pentru ei, dar odata facuta mi s-a parut ca ar da mai bine ca bratara, asa ca am continuat operatiunea pana am ajuns la o bratara catusa. A iesit dupa parerea mea un gotic, dar gotic de arhitectura, wired, transparent si luminos, nu gotic de bijuterie, cu capete de mort...
















I-am facut si niste cercei si m-am probat cu ele in oglinda...
















...ocazie cu care mi-am pus asa, de test, bratara la gat si mi-a fost clar ca ii statea foarte bine ca si colier choker. Deci am mai facut o completare, astfel incat piesa sa poata fi purtata fie ca bratara, fie ca si colier.
















Gata, capodopera era completa, asa ca m-am relaxat... pana am vazut pe birou ultimul martisor de la care pornisem. Singurel, asa, saracul... trebuia sa ii gasesc si lui un rost, nu? Deci... inel! Si a iesit un inel psycho , cu o gramada de bucle, frunzulite si sarmulitze.






















Noroc ca nu mai aveam martisoare, ca cine stie, la cum a mers setul asta ajungeam sa fac o intreaga rochie de bal din floricele de sarma...

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru munca depusa. Pentru cineva care lucreaza de mai putin de-un an cu sarma, ceea ce vad aici este o evolutie rapida si frumoasa. :) Esti sau ai facut cumva facultate de arhitectura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru aprecieri! Da, sunt arhitect... colege de breasla sau pe cale de a fi?

    RăspundețiȘtergere